Ring til 50656415 for forudbestilling eller take-away mad. For levering af vores mad besøg WaiteerHungry.dk, or Just Eat, where the menu and prices differ.

Frokosttilbud torsdag-fredag 11:00-14:00 - Alle burgere, salater og sandwich 75dkk, fritter 30dkk, alle burgermenuer 125dkk. Ring til 50656415 for at forudbestille eller bestille på stedet!

OM OS

OM OS

VeganDóttir er en vegansk madvogn med et hyggeligt og rummeligt udendørs areal med en afslappet atmosfære. Lokaliseringen er lige foran hovedindgangen til Råt&Godt - Urban City i Aalborg.

Al vores mad er lavet fra bunden i vores eget køkken af primært økologiske ingredienser. De friske grøntsager er fra jord til bord når det er bedst.

Vi samarbejder med en række mindre lokale gårde tæt på Aalborg der dyrker grønt helt uden brug af sprøjtemidler. Vi henter disse grøntsager, lige efter de er blevet høstet, i genanvendelige kasser og sække, som vi returnerer til gården. Generelt går vi meget op i at minimere al unødig spild.

Vi har bevidst holdt al vores mad glutenfri, med undtagelse for brødet, for at gøre livet lettere for alle. Vi tilbyder derfor som selvfølge noget lækkert blødt og luftigt glutenfrit brød som alternativ.

Vi har forskellige hjemmelavede sovser og dips at vælge imellem. Alle vores sodavand og saftevand er økologiske og producerede i Danmark.

VeganDóttirs opstart blev primæret finanseret gennem en crowdfundingkampagne.

da_DKDansk