Ring til 50656415 for forudbestilling eller take-away mad. For levering af vores mad besøg Waiteer, Hungry.dk, Just Eat, eller Wolt hvor priserne er anderledes

Frokosttilbud onsdag-fredag 11:00-14:00 - Alle burgere, salater og sandwich 75dkk, fritter 30dkk, alle burgermenuer 125dkk. Ring til 50656415 for at forudbestille eller bestille på stedet!

FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Ja! Al vores mad er hjemmelavet, eller rettere sagt lavet i vores madvogn. Vi har helt bevidst lavet alle vores opskrifter helt glutenfrie, for at gøre livet nemmere for så mange som muligt. Dette betyder at alt undtaget brødet og ravigotte sovsen er glutenfrit.

 

Så ved at vælge vores glutenfrie burgerbolle og en hvilken som helst anden dressing end ravigotte sovs (som pt. kun er at finde i vores cheesy mustard sandwich), så kan du roligt spise ALT på vores menu som gluten intolerant eller allergiker.

Vi bruger økologiske og bæredygtigt dyrkede sojabønner i vores mad, men vi har selvfølgelig nogle valgmuligheder uden! Dog ikke lige så meget som vores glutenfrie valgmuligheder.

Ja! Der er gratis parkeringspladser til alle VeganDóttirs kunder, lige ved siden af vores madvogne på Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg.

Nej. Vi har ikke tid og hænder nok til at kunne besvare til live bestillinger på Facebook. I stedet kan du ringe til os på 50656415, de dage vi har åbent. Typisk er vi der fra kl. 11 til at svare telefonen, men vi serverer ikke mad før vi åbner kl.12.

Tjek nede i bunden af vores hjemmeside for at se vores åbningstider. Instagram og Facebook side, og Google

Vi er en lille forretning med begrænsede resourcer. Vi respekterer også nødvendigheden i det at holde fri, så vi kan genoplades. Udover det, har vi meget kontorarbejde vedrørende VeganDóttir der skal passes på de dage madvognen har lukket.

Ja! I sommerperioden, når der er flere mennesker udenfor, har vi planer om at have åbent 6-7 dage i ugen.

Hvis du har modtaget fritter der er mørkere I udseendet end hvad du er vandt till, betyder det at du har fået fritter lavet af en af de økologiske danske kartoffelsorter, som hurtigt får en brun farve når de frituresteges. Du behøver ikke at bekymre dig, for vi ville aldrig sende dig hjem med brændte fritter! Selvom vores billeder viser fritter der er lysere I farven, skal man huske på at disse billeder blev taget I sommerperioden, hvor vi har mulighed for at få en helt anden kartoffelsort til at lave fritter af. En sort der er meget blegere i kødet. Billeder er illustrative til en vis grad. Ift. Blødheden af fritterne, så er vores fritter som sagt lavet af 100 % hele kartofler, som er helt ubehandlede og uden nogen som helst konserveringsmidler. Derfor kan vi ikke love at vores fritter på nogen måde vil ligne højt processerede fritter som de fleste kender dem, når de transporteres fra os og hjem til jer. Et simpelt life hack er at komme dem i ovnen i 10 minutter på 200 grader.

Vi kan, derimod, garantere at du på stedet vil modtage vores friskskårne fritter, gyldenbrune og crunchy!

Det at finde den helt rigtige kartoffelsort for hver sæson er en process vi stadig er i fuld gang med, siden det er vores første år som forretning.

Vores udfordring er at vi kun handler kartofler af lokale farmere som dyrker helt uden pesticider. Vi ønsker derfor ikke bare at købe færdige løsninger i plastikposer, som de grillbares fritter, som vores friskskårne lokale fritter ofte bliver sammenlignet med. Men i disse er der oftest pesticider, konserveringsmidler mv., for ikke at tale om den store mængde plastik der bruges for hver færdig frostvarer der købes, hvor vi med vores løsning helt undgår plastik!

 

Det spiller faktisk en enormt stor rolle ift. hvilken kartoffelsort vi bruger. Den metode vi bruger inden stegningen af vores friskskårne kartofler, er den mest effektive - for os og for dig. Siden vi får 50-100 kg kartofler hver uge, kan vi ikke efterligne de højt processerede fritter andre fastfood steder tilbyder. Grundet den metode vi bruger, som er at stege de friskskåren fritter direkte i fritureolien, betyder det enormt meget hvilken kartoffelsort vi bruger. Vi har testet en masse forskellige kartoffelsorter, med den nøjagtigt samme stegetid, som hver især resulterede i forskellige fritter, både i farve og konsistens.


Så jo, kartoffelsorten har stor betydning. Vi går op i, er at finde de rigtige kartoffelsorter for hver sæson, som kan dyrenes pesticide frit, lokalt, her i Danmark, tæt på vores madvogn. For at undgå unødig transporttid og plastik.

Vi bestræber os som sagt efter at få fat i den bedste kartoffelsort for fritter (lavet med vores metode). Men de her ting, tager tid, fordi det er dyrket lokalt. Det adskiller sig fra de firmaer der med et klik vælger at bestille en plastikpose med fritter, fra et nyt sted, eller helt anden side af planeten.

 

I vores tilfælde skal vi først teste de forskellige kartoffelsorter, give vores lokale farmere feedback. Derefter skal de så dyrkes, til de forskellige sæsoner hvor kartoffelsorten betyder meget. Dette kræver forspiring på det rette tidspunkt og så er der selve gro processen og selve høsten af dem. Så vi beder jer alle om at have tålmodighed og forståelse når det gælder “fra jord til bord” mad, som er vores grundprincip!

Det korte svar er at bekvemmelighed, desværre, koster flere penge. Det lange svar er at Wolt og Hungry.dk er separate platforme, med en anderledes menu. For hver ordre du lægger inde på disse platforme, skal vi betale en betydningsfuld høj procentdel. En simpel løsning på dette er at mødes prismæssigt på midten. Men, vi sælger mest mad til folk der kommer og besøger vores fysiske lokation og det ville ikke være retfærdigt for dem at skulle betale en højere pris, så dem der vil have den leveret hjem, kan få maden billigere. I er alle velkomne til at forudbestille jeres mad ved at ringe til os, og selv komme og hente den.

Vi bruger frisskårne fritter (øko lokale kartofler som vi bogstaveligt talt frisskærer selv, på stedet, inden vi frituresteger dem), hvilket betyder at de er 100 % ikke-processerede. Det betyder at “industri standarden” af en “French fry” (mere en kemisk forbindelse end en kartoffel), ikke er aktuelt for vores fritter. Vi følger ikke denne standard, da vi hellere vil servicere dig rigtig og hel mad. Som resultat heraf, mister vores fritter deres crunch, når de transporteres. Især når dem der cykler maden ud, nogle gange har mange stop undervejs. Vi kan derfor ikke stå inde for kvaliteten af fritterne, når de når hjem til dig via levering på denne måde.

We have a minimum person order for our catering dishes. That means you need to order one catering menu item for minimum 10 persons ( = price per. person x number of persons). Since this is not our daily menu we do not always have the necessary ingredients on hand. Meaning extra planning and time management for us. Overall, the catering menu is meant for events rather than an alternative to our daily menu. 

Vi laver kager når vi får en cateringmenu bestilling, som har et krav for minimum antal personer. Så nej, det er desværre ikke muligt at bestille ét stykke kage eller én ret fra vores cateringmenu lige pt.


Men vi har en lækker dadel/peanut/ chokoladekage med ristet boghvede som du kan købe nede i vores madvogn, hvis du kommer i kagehumør.

Ved at sende os en e-mail med din ordrebeskrivelse og alle andre relevante informationer til vores catering e-mail: catering@vegandottir.dk

Såfremt du har en frokostbestilling til kontoret eller lignende, kan du ringe nogle dage før. Så finder vi ud af det.

da_DKDansk