VEGANDOTTIR ER LUKKET FOR EFTERÅRET/VINTEREN

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ja! Al vores mad er hjemmelavet, eller rettere sagt lavet i vores madvogn. Vi har helt bevidst lavet alle vores opskrifter helt glutenfrie, for at gøre livet nemmere for så mange som muligt. Dette betyder at alt undtaget brødet og ravigotte sovsen er glutenfrit.

 

Så ved at vælge vores glutenfrie burgerbolle og en hvilken som helst anden dressing end ravigotte sovs (som pt. kun er at finde i vores cheesy mustard sandwich), så kan du roligt spise ALT på vores menu som gluten intolerant eller allergiker.

Vi bruger økologiske og bæredygtigt dyrkede sojabønner i vores mad, men vi har selvfølgelig nogle valgmuligheder uden! Dog ikke lige så meget som vores glutenfrie valgmuligheder.

Ja! Der er gratis parkeringspladser til alle VeganDóttirs kunder, lige ved siden af vores madvogne på Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg.

Nej. Vi har ikke tid og hænder nok til at kunne besvare til live bestillinger på Facebook. I stedet kan du ringe til os på 50656415, de dage vi har åbent. Typisk er vi der fra kl. 11 til at svare telefonen, men vi serverer ikke mad før vi åbner kl.12.

Tjek nede i bunden af vores hjemmeside for at se vores åbningstider. Instagram og Facebook side, og Google

Ja! I sommerperioden, når der er flere mennesker udenfor, har vi planer om at have åbent 6-7 dage i ugen.

Vi bruger frisskårne fritter (øko lokale kartofler som vi bogstaveligt talt frisskærer selv, på stedet, inden vi frituresteger dem), hvilket betyder at de er 100 % ikke-processerede. Det betyder at “industri standarden” af en “French fry” (mere en kemisk forbindelse end en kartoffel), ikke er aktuelt for vores fritter. Vi følger ikke denne standard, da vi hellere vil servicere dig rigtig og hel mad. Som resultat heraf, mister vores fritter deres crunch, når de transporteres. Især når dem der cykler maden ud, nogle gange har mange stop undervejs. Vi kan derfor ikke stå inde for kvaliteten af fritterne, når de når hjem til dig via levering på denne måde.

Såfremt du har en frokostbestilling til kontoret eller lignende, kan du ringe nogle dage før. Så finder vi ud af det.

da_DKDansk